Kies voor de professionele waterontharders van W&R pomptechniek.


Deze ontharders zijn voor appartementen en kantoorgebouwen, eventueel in combinatie met een hydrofoor installatie. De water ontharders worden bij de inkomende waterleiding of na de hydrofoorinstallatie gemonteerd en voorziet alle gebruikers van zacht en comfortabel water. 1 installatie nodig voor heel het gebouw.


Als hard water niet behandeld wordt, veroorzaken de mineralen daarin kalkafzetting in leidingen, kleppen en andere systeemonderdelen. Na verloop van tijd kan de kalkafzetting de doorstroming van het water verminderen en de levensduur van de apparaten verkorten.

Wij bieden een milieuvriendelijke oplossing om kalkafzetting te voorkomen. Bij Template Assisted Crystallization (TAC-technologie) worden de mineralen tot microscopisch kleine kristallen geclusterd waardoor ze zich niet aan leidingen en toestellen gaan hechten.

Bewezen technologie

TAC wordt beschouwd als de meest effectieve zoutvrije technologie voor kalkpreventie


Door deze technologie is er geen zout , afvoer spoelwater en stroom aansluiting nodig.

Deze installaties zijn nagenoeg onderhoud vrij, 1 x per 3 jaar moet het filter vervangen worden.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor een vervangende of nieuw te plaatsen  hydrofoor, waterontharder, vuil/regen of riool water afvoer installatie. Dit inclusief eventuele installatie en in bedrijf stellen. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs.


info@wrpomptechniek.nl