Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor een vervangende of nieuw te plaatsen  hydrofoor, waterontharder, vuil/regen of riool water afvoer installatie. Dit inclusief eventuele installatie en in bedrijf stellen. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs.


info@wrpomptechniek.nl

NEN 1006

Watervoorziening en drukverhoging


Comfortabel, duurzaam, stil en zuinig.


Wij gebruiken uitsluitend pompen van een Duitse fabrikant en deze staan garant voor degelijkheid. De overige materialen zijn uitsluitend van een A-kwaliteit wat onze installaties betrouwbaar maakt, tevens hebben zij daardoor een lange levensduur.


Standaard zijn onze installaties HR en voorzien van:

* Zuinige IE3 of IE5 motoren.

* Roestvrij staal binnenwerk pompen.

* Geavanceerde toerenregeling voor zeer efficiënt energie verbruik, tot 40% energie besparing.

* Hoog rendement pompen

* Doorstroomarmaturen membraanvat, daardoor Legionella veilig

* Voldoen aan de NEN 1006, Vewin werkbladen en WRAS

* RVS leidingwerk

* RVS fundatie

* Alle componenten zijn makkelijk uit te wisselen

* De installaties worden altijd op maat gemaakt


De installaties worden ontworpen, volgens de NEN1006 waterwerkbladen en ISO normeringen en geassembleerd in Nederland.


Ondanks dat onze standaard installaties al zeer zuinig zijn is het mogelijk om de installatie HR+ te maken. Dit door het toepassen van een 100 liter doorstroom (ligionella veilig) membraanvat die als energie buffer fungeert. Hierdoor wordt een nog beter rendement bereikt en gaat er vrijwel geen energie verloren

Standaard voldoen onze hydrofoorinstallaties aan de zorgplichtstilstaand en opwarming van water (kans op legionella)door een uniek doorstroom armatuur die ervoor zorgt dat het water in het membraanvat goed ververst wordt.

Onze installaties zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Met bij komend groot voordeel dat bij vrijwel alle reparaties de drinkwater voorziening niet onderbroken hoeft te worden, dit door een uit gekiend ontwerp.

Alle hydrofoor/drukverhogingsinstallaties kunnen worden geïnstalleerd en in bedrijf worden gesteld door onze goed opgeleide en deskundige monteurs.