NEN 1006

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor een vervangende of nieuw te plaatsen  hydrofoor, waterontharder, vuil/regen of riool water afvoer installatie. Dit inclusief eventuele installatie en in bedrijf stellen. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs.


info@wrpomptechniek.nl

Watervoorziening en drukverhoging


Comfortabel, duurzaam, stil, legionella veilig en zuinig.


De pluspunten van onze hydrofoorinstallaties op een rij:


Door extreem korte leiding einde van het RVS leidingingwerk, doorstroom-armaturen voor het membraanvat en drukopnemers  zijn onze installaties volledig doorstroombaar en legionella veilig en daardoor zeer veilig voor drinkwater.


De pompen ( Wilo, Duijvelaar of Grundfos ) en het leidingwerk zijn van RVS 304 vervaardigd, daardoor drinkwater veilig.


Membraanvat is reuk en smaakloos, de met het drinkwater in contact komende aansluitingen zijn van RVS 304.


Standaard voorzien van een zeer energie zuinige toerenregeling (geen meerprijs).


Hoog rendement pompen.


RVS 304 fundatie, voorzien van trillingsdempers.


Onze installaties voldoen aan de laatste NEN1006, Vewin werkbladen en WRAS.


Alle gebruikte componenten zijn makkelijk uitwisselbaar voor reparaties.


De hydrofoorinstallaties worden altijd op maat op gemaakt voor de klant.Kies voor een betrouwbare legionella veilige hydrofoorinstallatie voor een goede prijs.


Wij gebruiken uitsluitend pompen van Nederlandse en Duitse fabrikanten en deze staan garant voor degelijkheid. De overige materialen zijn uitsluitend van een A-kwaliteit wat onze installaties betrouwbaar maakt, tevens hebben zij daardoor een lange levensduur.


De installaties worden ontworpen, volgens de NEN1006  Vewin waterwerkbladen en ISO normeringen en geassembleerd in Nederland.


Alle hydrofoor/drukverhogingsinstallaties kunnen worden geïnstalleerd en in bedrijf worden gesteld door onze goed opgeleide en deskundige monteurs.