Vraag geheel vrijblijvend een onderhoudscontract aan voor uw installatie(s)


info@wrpomptechniek.nl

W&R pomptechniek beschikt over goed opgeleide monteurs die hun vak verstaan. 

Door het continu op peil houden van hun kennis kunnen zij met de nieuwste technieken probleemloos omgaan.


Wij zijn merk onafhankelijk, iedere pomp installatie kunnen wij onderhouden.

Met ons onderhoudscontract, weet u zeker dat de werking van de installatie goed en vakkundig gecontroleerd wordt én aan de wettelijke eisen voldoet.


Wij kunnen voor u een nieuwe installatie plaatsen, een bestaande vervangen, reparaties uitvoeren, enz. Dit in alle gebouwen waaronder appartementen complexen, parkeergarages, kantoor gebouwen, hotels, particulieren woningen enz. Wij bieden daarvoor een totaal pakket, van het aan leggen van de waterleiding, maken afvoerleidingen, het maken van een elektrische voeding naar de installatie, enz. Wij nemen al uw installatie zorgen uit handen. Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend bezoek van onze technisch adviseur.


Preventief en correctief no-nonsense onderhoud aan pomp installaties op een heldere en vakkundige manier.

Bij W&R pomptechniek wordt het onderhoud door vakkundige, goed opgeleide monteurs uitgevoerd waarbij de langdurige, probleemloze werking van uw pomp installatie voorop staat.


Wij onderhouden o.a. hydrofoor (ook modulerende hydrofoor installaties), drukverhogingsinstallaties, vuilwater en riool pomp installaties.


U kunt altijd rekenen op onze 24 uurs calamiteiten service.

Onze servicewagens zijn uitgerust met een track systeem zodat wij, in geval van een storing, weten welke servicewagen bij u het dichts in de buurt is.