Hydrofoor installaties

Previous

Watervoorziening en drukverhoging

Comfortabel, stil en zuinig.

Onze nieuwe energie zuinige hydrofoorinstallatie van W&R met toerengeregelde A label motoren zijn zeer comfortabel, stile en zuinig. deze installatie kunnen een energiebesparing opleveren van wel 50% ten opzicht van de oude geschakelde installatie. Dit bespaard niet alleen geld maar ook de uitstoot van CO2 wordt hierdoor verminderd. De hydrofoorinstallatie zijn zoveel mogelijk opgebouwd uit duurzame materialen die hergebruikt kunnen worden. Kortom, het kiezen voor een W&R hydrofoorinstallatie is een bewuste keus.

Wij gebruiken uitsluitend pompen van een Duitse fabrikant en deze staan garant voor degelijkheid. De overige materialen zijn uitsluitend van een A-kwaliteit wat onze installaties betrouwbaar maakt, tevens hebben zij daardoor een lange levensduur.

Standaard zijn onze installaties voorzien van:

*  Zuinige IE3 motoren.

* Geavanceerde toerenregeling voor zeer efficient energie verbruik.

* Hoog redement pompen

* Doorstroomarmaturen membraanvat, daardoor Legionella veilig

* Voldoen aan de NEN 1006, Vewin werkbladen en WRAS

* RVS leidingwerk

* RVS fundatie

* De installaties worden altijd op maat gemaakt


De installaties worden ontworpen en geassembleerd in Nederland.

Het waterverbruik in  gebouwen als wooncomplexen, kantoorgebouwen, woning of recreatie parken vereisen duurzame en energiezuinige installaties die aan de specifieke eisen van het betreffende gebouw voldoen. Met de W&R pomptechniek installaties zorgen wij voor een betrouwbare watervoorziening, ook op hooggelegen tappunten.

Om een efficient gebruik van energie mogelijk te maken beschikken wij over intelligente hydrofoorinstallatie die zich continu aanpassen aan het wisselend gebruik van de afnemers en die zelf lerend zijn.

Ook voor drukverhoging in een woning en/of appartement hebben wij de juiste oplossing. Door gebruik te maken van een professionele, zeer compacte hydrofoor installatie voor individuele drinkwatertoepassingen. Deze verhoogt de druk waardoor een comfortabele waterdruk wordt gegenereerd tegen lage energie kosten.

Standaard voldoen onze hydrofoorinstallaties aan de zorgplicht stilstaand en opwarming van water (kans op legionella) door een uniek doorstroom armatuur die ervoor zorgt dat het water in het membraanvat goed ververst wordt. Tevens zijn de leidingen van o.a. de manometer en aansluitingen dusdanig kort en voorzien van afsluiters met een kleine doorlaat waardoor er een goede spoeling ontstaat.

Alle hydrofoor/drukverhogingsinstallaties kunnen worden geinstalleerd en in bedrijf worden gesteld door onze goed opgeleide en deskundige monteurs.

Is uw hydrofoorinstallatie aan vervanging toe, neem geheel vrijblijvend contact op.

Oude situatie
Nieuwe situatie


© W&R pomptechniek 2018