Kies voor de professionele waterontharders van W&R pomptechniek.


Deze ontharders zijn voor appartementen en kantoorgebouwen, eventueel in combinatie met een hydrofoor installatie. De water ontharders worden bij de inkomende waterleiding of na de hydrofoorinstallatie gemonteerd en voorziet alle gebruikers van zacht en comfortabel water. 1 installatie nodig voor heel het gebouw.


Ook de W&R waterontharders met zout moeten af en toe spoelen om de harsen te reinigen. Dit gebeurt niet op een vast tijdstip maar wel op basis van het door de gebruiker afgenomen watervolume. Afhankelijk van de plaatselijke hardheid kan het apparaat een bepaalde hoeveelheid water verzachten alvorens te moeten spoelen. Een accurate waterteller in de stuurkop van de ontharder, telt hoeveel water u afneemt en weet precies wanneer het tijd is voor een spoeling. Het hele verloop van de spoeling wordt hydraulisch aangestuurd, dit wil zeggen met druksignalen van de druk die op de waterleiding zit.


Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor een vervangende of nieuw te plaatsen  hydrofoor, waterontharder, vuil/regen of riool water afvoer installatie. Dit inclusief eventuele installatie en in bedrijf stellen. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs.


info@wrpomptechniek.nl